Túlterhelt és kimerült izmokon végzett kézrátételes kezelés.

Ajánlott sportolóknak, fizikai munkát végző személyeknek, illetve mindazoknak, akik túl feszes, merev izomzattal rendelkeznek.

Balesetet, traumát követően nagy hozzájárulás a testnek ez a kezelés. Mozgáskorlátozott személyeknek és a hangjukat, testüket túlterhelő énekeseknek, táncosoknak szintén segítséget jelent.

Az Access technikáinak 90 %-át nemcsak embereken, de állatokon is lehet alkalmazni, így az Anaphilaktikus sokk- és mélylazítás kezelést túldolgoztatott állatok esetében is használhatjuk (nyilván nem terheljük túl szándékosan az állatainkat, de ha már megtörtént, ezzel az eszközzel segíthetünk rajtuk).

Ahogy az emberek idősebbekké válnak, egyre rugalmatlanabbá teszik magukat. Lényegében bezárják a testüket az anaphilaktikus sokkba, ahol a testük elkezd bezárni és az öregedés rendszereit kezdi teremteni. A sokk azonban mások ítéleteiből és ráerőltetett véleményéből is fakadhat. Ha nagy mennyiségű rárakott nézőpontot irányítanak feléd, sokkba kerülhet a tested.

A kezelés intuitívan történik, vagyis nem előre meghatározott mozdulatsorok alapján érintem a testet, hanem követem az energiát, ami sokszor nemcsak az izmokhoz vezet, hanem ízületek, vagy bizonyos szervek fölé is.

A kezelés időtartama: kb. 60 perc

Díja: 15 000 Ft.