Gary-Douglas-StoryAz Access Consciousness ™ (hozzáférés a tudatossághoz) energetikai kezelés módszerét Gary Douglas hozta létre több, mint 20 évvel ezelőtt.

Mára 173 országban van jelen világszerte, hazánkban is egyre népszerűbb.

Sajátos nyelvezete van, ami elsőre talán furcsának tűnhet, de minél többet használjuk, annál jobban érezzük ezeknek a “fura” mondatoknak az erejét.

Az Access nem gyógyító módszer (a szó hagyományos értelmében véve), nem spirituális és nem vallási irányzat, viszont minél többet használjuk, annál befogadóbbak leszünk és annál jobban érzékeljük a láthatatlan világ erejét.

Az Access rendszerében egy fejkezelés – AccessBars® – , valamint 60 féle testkezelés közül választhatunk.

Minél több kezelés kapunk, annál kevésé hat ránk a múlt és annál közelebb kerülünk  saját önvalónkhoz, ahhoz a személyhez, aki VALÓJÁBAN vagyunk (tehát nem a környezetünk, vagy a családunk által elvárt szerepnek kívánunk már megfelelni).

A kezeléseken kívül az Access másik alappillére a kérdezés, a kérdésben élés. A kérdés hatalmat ad, a válasz elveszi azt. Amint belemegyünk a valószínűségbe, a várható jövő kiszámításába, azonnal lekorlátozzuk a lehetőségeinket. Mi van akkor, ha a jövő teremtésekor a lehetséges választás nem az, amire gondoltál, hanem nagyszerűbb, mint ami eddig lehetett?