FACELIFT  – energetikai ránctalanítás

Lehetséges, hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd magad plasztikai beavatkozások nélkül?

Az Access Consciousness FACELIFT egy csodálatos kezelés, amely visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon, és hasonló hatást kelthet az egész testen.

A technikát világszerte alkalmazzák wellness központokban, termálfürdőkben, kozmetikai- és masszázs szalonokban, valamint plasztikai sebészeti rendelőkben is.

A képzésen megtanulod, hogyan használd az energiákat arra, hogy megemeld és megfiatalítsd az egész tested finom, kellemes, megnyugtató érintéssel és táplálással az arcon és a dekoltázson.

A nap során két kezelést ajándékozol, két kezelést kapsz, és megtanulod, hogyan kezelhetsz vele másokat. Akár kozmetikusként, vagy masszőrként bővítenéd a szolgáltatásaid körét, akár a családtagjaidat, szeretteidet szeretnéd egy más módon kényeztetni, mindenképp nagy hozzájárulás ez az energia a saját tested számára is.

Szóbeli eszközöket is kapsz a kurzus során, melyeket a testkezeléstől függetlenül is alkalmazhatsz, ezzel is tisztítva az elmebeli korlátokat a külsődre vonatkozóan.

Mindig, amikor megítéled a testedet, kérdezd meg ezt: “Hány fix nézőpontom van itt?”

Milyen öreg lennél, ha nem tudnád, hány éves vagy? Mi van akkor, ha a test öregedése egyszerűen egy fix nézőpont, amit meg lehet változtatni?

A testednek megvan a saját ajándéka, tehetsége és képessége, amit, ha elkezdünk elismerni, lehetővé teszi nekünk, hogy egy más kapcsolatot, egyfajta egységközösséget éljünk meg vele.

Befektetés önmagadba: 52 000 forint.

16-17 éveseknek, illetve ismétlőknek 27 000 forint.

15  éves korig a képzés díjmentes, ha az egyik szülő is részt vesz a tanfolyamon.

Egyéni kezelésre is szeretettel várlak, melynek időtartama 1,5 óra, díja: 15 000 forint.