FACELIFT® Energetikai Ránctalanítás

Lehetséges, hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd magad plasztikai műtétek, invazív beavatkozások nélkül?

Az Access Consciousness FACELIFT® egy csodálatos kezelés az arcon, a nyakon és a dekoltázson, amely rendszeresen alkalmazva (5-20 alkalom) visszafordíthatja az öregedés jeleit akár az egész testen.

A technikát világszerte alkalmazzák wellness központokban, termálfürdőkben, kozmetikai- és masszázs szalonokban, valamint plasztikai sebészeti rendelőkben is.

A képzésen megtanulod, hogyan használd az energiákat arra, hogy megemeld és megfiatalítsd az egész tested finom, kellemes, megnyugtató érintéssel és táplálással az arcon, a nyakon és a dekoltázson.

A nap során két kezelést ajándékozol, két kezelést kapsz, és megtanulod, hogyan kezelhetsz vele másokat. Akár kozmetikusként, vagy masszőrként bővítenéd a szolgáltatásaid körét, akár a családtagjaidat, szeretteidet szeretnéd egy más módon kényeztetni, mindenképp nagy hozzájárulás ez az energia a saját tested számára is.

Szóbeli eszközöket is kapsz a kurzus során, melyeket a testkezeléstől függetlenül is alkalmazhatsz, ezzel is tisztítva az elmebeli korlátokat a külsődre vonatkozóan.

Mindig, amikor megítéled a testedet, kérdezd meg ezt: “Hány fix nézőpontom van itt?”

Milyen öreg lennél, ha nem tudnád, hány éves vagy? Mi van akkor, ha a test öregedése egyszerűen egy fix nézőpont, amit meg lehet változtatni?

A testednek megvan a saját ajándéka, tehetsége és képessége, amit, ha elkezdünk elismerni, lehetővé teszi nekünk, hogy egy más kapcsolatot, egyfajta egységközösséget éljünk meg vele.

Befektetés önmagadba:

A FACELIFT® tanfolyamok nemzetközileg meghatározott díjai (magyarországi lakóhellyel rendelkezőknek): 55 000 forint.

16-17 éveseknek, illetve ismétlőknek: 27 500 forint.

15  éves korig a képzés díjmentes, ha az egyik szülő is részt vesz a tanfolyamon.

Egyéni kezelésre is szeretettel várlak, melynek időtartama kb. egy óra.            Díja: 15 000 forint.

Az Access Consciousness™ képzések díjai országonként különbözőek. Ha nem Magyarországon élsz, a lakóhelyed szerinti ország díjszabása érvényes rád, kérlek, ebben ez esetben egyeztessünk egyénileg. 
Varázslatos napokat kívánok! 🙂