MTVSS – Molecular Terminal Valence sloughing System

Az MTVSS közel harmincféle energiát foglal magába, és az egyik legdinamikusabb kézrátételes eszköze az Accessnek, mivel szinte mindent helyretesz, ahol a test félreműködhet. Óriási hatása van az immunrendszerre, pláne, ha az ízületeket kezelik vele.

Alkalmazható (a teljesség igénye nélkül) a központi idegrendszer, a szaporító szervrendszer, emésztőrendszer, nyirok- és hormonrendszer, csontrendszer elváltozásainak kezelésére, de ahogy minden Access kezelés esetében, itt is elmondhatjuk, hogy “közvetett módon” kihat az összes életterületünkre.

Az MTVSS fel tudja oldani mindazt a változtatást, ami a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.

Az MTVSS magyarázata

A testünk molekuláris szerkezete vegyértékváltó rendszerrel működik. Ahhoz, hogy a testünk szétessen és korosodjon, az kell, hogy a test kémiai és molekuláris szerkezete vegyértéket váltson. Ahogy idegen anyagok kerülnek a testbe, a gravitáció elindít egy vegyérték változást, ezáltal más anyaggá változnak. Ez szétszedi a molekulát és a testben is szétesést teremt. Minél hosszabban vagyunk jelen ebben a testben a gravitációval, annál több vegyértékváltozás történik. Az MTVSS feladata, hogy ezt visszaállítsa.

Az MTVSS használata edzéskor

Sportolás közben, vagy ha kimerítő szituációban találod magad, amihez nem szoktál hozzá (pl. egy hegyre felfelé kell menned), csak kérd meg a tested, hogy kapcsolja be az MTVSS-t, és kevésbé fulladsz ki! Sokan 10-20 perc alatt érik el a 90 perces normál edzés eredményét.

Az MTVSS használata egyes szerveken

A tanfolyamon megtanuljuk, mely kézrátételes pozíciók a legcélszerűbbek az egyes szervek, tünetek kezeléséhez (az egyéni kezeléseken is eszerint járunk el), de természetesen itt is követjük az energiát és tiszteletben tartjuk, amit a test energetikailag kér.

Az egyéni kezelés időtartama: kb. 60 perc. Díja: 15 000 Ft.

A testtanfolyam nemzetközileg meghatározott díja (magyarországi lakóhellyel rendelkezőknek): 28 000 Ft.   Időtartama: 3 óra

Ha már végeztél nálam testtanfolyamot, vagy egyszerre több képzést is elvégzel nálam: 24 000 Ft.

Masszőrök, terapeuták, egyéb segítő tevékenységet végzők is beépíthetik a képzést a praxisukba.Az Access Consciousness™ képzések díjai országonként különbözőek. Ha nem Magyarországon élsz, a lakóhelyed szerinti ország díjszabása érvényes rád, kérlek, ebben az esetben egyeztessünk egyénileg.
Rendek Izabella
Tel.: + 36 20 800 5925