Access logo Az Access Bars® az Access Consciousness™ rendszerén belül a legelső technika, amely a fejen található energiasávok, és az azon lévő energiapontok finom érintésével fejti ki hatását.

A 32 pont 32 életterületet fed le, úgymint gyógyítás, szexualitás, irányítás, éberség, pénz, kontroll, kreativitás, béke, nyugalom, öregedés, öröm, stb.

A pontok megfelelő érintésével automatikusan tisztulnak az adott életterülethez tartozó nézőpontjaink, berögzült negatív szokásaink, korlátozó hitrendszereink.

Egyetlen kezelés alkalmával akár több ezer éves programok oldódhatnak ki belőlünk, amelyeket genetikai szinten örököltünk.

A 32 pont tartalmazza a összes gondolatunkat, hiedelmeinket, érzelmeinket, hozzáállásunkat, amelyeket az eddigi életeink során fontosnak tartottunk. A bárok futtatása során az agyban tárolt polaritás elektromos kisülései szétoszlanak, ezáltal a téves programjaink törlődnek, mintha csak megnyomnánk a törlés gombot a számítógépen.

A Bars kezelések során a testünk megtanul befogadni. Ebben a valóságban a befogadásnak nincs gyakorlata, ezért (is) olyan nagyszerű ez a technika, mert hozzásegít bennünket ahhoz, hogy életünk valamennyi területén megtanuljuk befogadni a jót, a szépet. Az elfogadás az egyik legnagyszerűbb képességünk, mégis, szinte ezt utasítjuk el a legdinamikusabban. Minél több Bars kezelést kapunk, annál több lehetőségünk lesz arra, hogy érzékelésből, belső tudásból, létből és befogadásból funkcionáljunk.

A valódi befogadás azt is jelenti, hogy lehetővé tesszük a testnek a választást azzal kapcsolatban, amihez ragaszkodunk. A valódi befogadás során megengedjük a testünknek, hogy más választásokat és más lehetőségeket teremtsen.

A kezelések alatt az agyhullámok lelassulnak, ezáltal hozzáférhetővé válik a tudatalatti tartalma. Jellemzően gamma (és delta) állapotban vagyunk kezelés közben, és sokkal “minőségibb” pihenést eredményez. Egy másfél órás Bars kezelés felér 4-5 óra – jó minőségű – alvással.

Neked milyen fix nézőpontjaid vannak a befogadásról?

Hajlandó lennél mindezt eltörölni és egy új valóságot kreálni az életedben?

Szeretettel várlak Téged is az egyéni kezelésekre és a tanfolyamokra egyaránt! 🙂

Befektetés önmagadba:

Egyéni kezelés: 10 000 Ft.    Időtartama: kb. 1 – 1,5 óra.

Tanfolyam: 54 000 Ft. Ismétlőknek és 16-17 éveseknek 27 000 Ft.                       15 éves korig ingyenes.   A tanfolyam időtartama: 1 nap.