méz1A MÉZES MÉREGTELENÍTŐ MASSZÁZS  elnevezés kissé megtévesztő, ugyanis jobban illene rá a “mézes paskolás” kifejezés. Itt nem a hagyományos masszázsfogásokkal dolgozom, és az első pár perc elteltével nem is feltétlenül kellemes az érzés.. Akár fájdalmas is lehet, hiszen a méz állagának segítségével elemeljük a bőrt az alatta lévő szövetekről.

Ez az egyik leghatékonyabb módszer a letapadt izmok fellazítására, illetve az adott testrész, vagy szerv méregtelenítésére. Leggyakrabban a háton végezzük a kezelést; a lapockáknál, a keresztcsonton, trapézizmon, illetve a hosszanti hátizom feszültebb szakaszain. Az ízületek felett is látványos hatást érhetünk el, mert a kezelés során beindítjuk az ízületekben lerakódott salakanyagok kiürülését. Alkalmazhatjuk a vállaknál, a térdeknél, a csípőn és az arcon (az orron és az orrmelléküregek felett) is. Utóbbi esetben, mivel tisztulnak az orrmelléküregek, az allergiás panaszok is enyhülnek. A méz színének és állagának változásaiból következtetni lehet az adott szerv állapotára.

A kezelt területen a bőr puhává, simává (mivel a méz a pórusokat is tisztítja), pirossá válik, a vérkeringés és az anyagcsere a többszörösére nő. Különösen érzékeny bőrű személyeknél apró véraláfutások jelenhetnek meg.

Egy régió (pl. az egyik váll) kezelése kb. 10-15 percig tart (tűrőképességtől függően), de más masszázsprogramokba (pl. svéd masszázs) is beépíthető.

Díja: régiónként 2 500 Ft., illetve hosszabb masszázs programba beépítve az adott program díja érvényes.