foto_thetahealing technikáról

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing® meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Eredeti könyve részletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel. Nem kezdett bele a tanításba, egészen 2006-ig, amíg nem tökéletesítette ki magán a technikát.

A ThetaHealing Technika egy meditációs módszert használó spirituális filozófia, amely – miközben közelebb kerülünk általa a Teremtőhöz (Istenünknek több neve is van, mi Teremtőnek nevezzük) – fejleszti elménket, testünket és szellemünket. Egy fókuszált ima a Teremtő felé, amely lehetővé teszi a test-, a lélek- és a szellem fejlődését, korlátozó hiedelmeink törlését, életünk támogató gondolatokkal való megélését, erényeinkben való fejlődést. A ThetaHealing Technika a meditáción és az imán keresztül pozitív életminőséget teremt.

A ThetaHealing Technika mindig azt tanítja, hogy a hagyományos orvoslással együtt alkalmazható a módszer. Megtanítja, hogy a Mindenség Teremtőjének Feltétel Nélküli Szeretetén alapuló saját intuíciónkat hogyan használjuk az éppen aktuális “munka” során. Hisszük, hogy a “théta” és “delta” agyhullámot használó, fókuszált imán keresztül, (magában foglalja a fizikát és a kvantumfizikát) tényleges tanújává válhatunk annak, mikor a Mindenség Teremtője azonnali fizikai- és érzelmi jóllétet teremt meg. Tapasztalataink szerint a ThetaHealing Technikán keresztül, az intuitív képességeink alkalmazásával spontán fizikai- és érzelmi jóllét jön létre.

Az egyéni kezelések során választhatod a hagyományos-, illetve a masszázzsal kombinált ThetaHealing konzultációt is.

Eddig elvégzett TH kurzusaim:

ThetaHealing®Basic DNA – Alaptanfolyam –  Tanár és Konzulens

ThetaHealing®Advanced DNA – Haladó tanfolyam – Konzulens

ThetaHealing®Digging – Ásás tanfolyam – Konzulens

ThetaHealing®Rhythm – Ritmus tanfolyam – Konzulens

ThetaHealing®Soul Mate – Lélektárs tanfolyam – Konzulens

ThetaHealing®Game of Life – Az Élet játéka – Üzleti théta  – Konzulens

ThetaHealing®Intuitive Anatomy – Intuitív Anatómia – Konzulens

ThetaHealing®Death Process – Halálfolyamat – Konzulens

ThetaHealing®Abuse Treatment – Verbális, fizikai és szexuális bántalmazás gyógyítása

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing Technikáról, látogass el a http://www.thetahealing.com oldalra.

A ThetaHealing®,a ThetaHealer® és a THInK bejegyzett védjegyek a www.thetahealing.com oldalon.