Théta masszázs web2A „Théta masszázs” egyénre szabott, intuitív terápia, a svéd masszázs és a ThetaHealing® konzultáció elegye, akár tantrikus elemekkel kombinálva (a mélyebb relaxáció céljából).

Különösen ajánlott azoknak, akik a korábban (akár gyermekkorban) elszenvedett traumáik miatt nem tudnak kellőképpen ellazulni, a párkapcsolatukban sem. Akik nem tudják elfogadni, szeretni önmagukat és a testüket, blokkolva ezzel a szexuális- és pénzenergiáik áramlását az életükben (a két terület közvetlen kapcsolatban áll egymással).

A bántalmazás (fizikai, vagy szexuális) energiája minden sejtünkben tárolódik, és kihat életünk valamennyi területére.  Az áldozatok a legmélyebbre rejtett titokként őrzik magukban az erőszak emlékét (már aki egyáltalán tudatában van annak, hogy valaha bántalmazták, mert sokan a tudatalattiba száműzik még az emléket is, elkerülve ezzel a teljes összeomlást).
A rejtegetésnek azonban súlyos ára van. Időzített bombaként lapul a tudatalattiban, rengeteg energiát von el, krónikus fáradtságot, betegségeket okoz, egy idő után pedig „megmagyarázhatatlan” viselkedést, reakciókat vált ki, a legváratlanabb helyzetekben.
Szélsőséges esetben a bántalmazott maga is bántalmazóvá válhat.

A program során intuitívan dolgozom, figyelembe véve a kéréseidet, a határaidat.
Ha nem szeretnéd megosztani velem a történetedet, nem muszáj, én mindenképp rád hangolódom, és a feltétel nélküli szeretet teréből közvetítem számodra azt a segítséget, amire az adott pillanatban szükséged van.

Théta masszázsra általában hosszabb időtartamot javasolok (kb. 2 órát), hogy teljes mértékben el tudj lazulni, azonban szeretnék lehetőséget biztosítani azoknak is, akik elfoglaltságaik miatt kevesebb időt tudnak a programra szánni. Ők választhatják a 1,5, vagy az 1 órás időtartamot is.

Van, akinek még a svéd masszázs is „sok”, mert fél az érintéstől, vagy nem mer levetkőzni mások előtt.
Ebben az esetben egy „beszélgetéses” konzultációt ajánlok fel.

A diszkréció természetesen adott, erre épül valamennyi tevékenységem.
Ami a program során elhangzik, SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM KERÜL KI INNEN! Esettanulmányként is csak akkor használom fel (név nélkül és beazonosíthatatlanná téve a történetet), ha erre előzőleg engedélyt adsz (ritkán van rá példa, ez csak egy lehetőség, ha úgy érzed, a történeteddel másokat is bátorítanál, hogy ne féljenek segítséget kérni).

Amennyiben a szükséges segítség mértéke meghaladja a kompetenciáimat, más szakembert (esetleg az illetékes hatóságokat) javaslok Neked.
Te döntöd el, hogy élsz-e a lehetőséggel, én ebben az esetben sem adok ki információt senkinek.

Keress bizalommal!

Rendek Izabella

A Théta masszázs díja:

2 óra: 20 000 Ft.

1,5 óra: 15 000 Ft.

1 óra: 10 000 Ft.